Librarie.Net foloseste cookies. Continuarea navigării presupune acordul dumneavoastră conform termenilor și condițiilorASCUNDE NOTA
Planificarea calendaristica orientativa. Proiectarea unitatilor de invatare (cel putin doua variante de manuale alternative la limba si literatura romana), clasa a IV-a
Preț întreg: 2000 lei
Preț promo: 1582 lei
Reducere: 418 lei (21%)
Disponibilitate: in stoc
Livrare estimativă: 2 zile

» modalitati transport
» info disponibilitate si retur
» formular contact
Descriere: Lucrarea este deosebit de utila pentru orice invatator, cuprinzand tot ceea ce este necesar in demersul de planificare si proiectare didactica pentru intregul an scolar, la toate disciplinele de invatamant, inclusiv educatia fizica.
Modelele propuse sunt orientative. Ele ofera spatiu pentru personalizare, pentru adaptare la conditiile concrete, la specificul grupului de elevi pe care il conduce cadrul didactic.
Pentru Limba romana, lucrarea propune variante de planificare-proiectare dupa doua manuale alternative (cele mai solicitate): Editura Aramis, 2006, autoare T. Pitila si C. Mihailescu, Editura Ana, 2006, autoare M. Penes.
Pentru Stiinte ale naturii sunt propuse variante de planificare-proiectare dupa doua manuale alternative: Editura Aramis, autoare A. Badescu, Editura Aramis, autoare T. Pitila si C. Mihailescu.
Pentru celelalte discipline de invatamant se respecta ordinea continuturilor data in programa scolara, inclusiv pentru curriculum-ul extins.
Invatatorul poate sa distribuie continuturile pe semestre, in functie de conditiile concrete in care lucreaza clasa pe care o conduce.
Deoarece lucrarea cuprinde exemplificari detaliate ale activitatilor de invatare, ale resurselor educative, ale formelor de evaluare ce pot fi folosite, este un instrument deosebit de util si in proiectarea activitatii didactice zilnice.
Carte inclusă in promotia: Lichidari Stocuri Produsele din promotie sunt disponibile in limita stocurilor. Promotia este valabila in perioada 01.10.2020 - 31.10.2020. Click aici pentru a citi regulamentul promotiei
Alte carti din aceeasi categorie:
-11%
Alte carti de la EDITURA EURISTICA:
11200 lei
Stoc furnizor
8900 lei
Stoc furnizor
15900 lei
Stoc furnizor
6500 lei
Stoc furnizor
© 2020 LIBRARIE.NET SRL