Librarie.Net foloseste cookies. Continuarea navigării presupune acordul dumneavoastră conform termenilor și condițiilor

INFORMAŢII » Comanda si livrarea

Pentru a comanda un produs, trebuie mai intai sa il adaugati in cosul de cumparaturi apoi din pagina cosului, pas cu pas, trebuie sa alegeti modalitatea de transport si sa completati adresele de livrare si facturare. Imediat dupa finalizarea comenzii veti primi un email automat cu detalii complete despre comanda.

Acceptam si comenzi prin email sau telefon, insa recomandam folosirea cosului de cumparaturi, aceasta fiind cea mai rapida metoda de comanda.

Cosul de cumparaturi poate fi accesat prin click pe imaginea din partea stanga-sus cu titlul "Coș de cumpărături".

Despre disponibilitatea produselor

Produsele din site-ul nostru pot avea urmatoarele disponibilitati:

Despre retururi

Conform legislatiei in vigoare, acceptam returnarea comenzilor in termen de 10 zile de la data primirii de catre client. Returnarea produselor se va face doar daca produsele nu au suferit uzura sau deteriorari. De asemenea, returul trebuie facut prin acelasi transportator prin care a fost facuta comanda initiala. Cheltuielile aferente returnarii bunurilor vor fi suportate de catre client. De asemenea va reamintim ca legea prevede ca vanzatorul are dreptul ca atunci cand considera ca actiunile cumparatorului au fost cu rea intentie sa solicite daune de interese catre cumparator.

Incercam ca toate situatiile neplacute aparute sa le rezolvam amiabil si eficient, de aceea va rugam sa ne comunicati cat mai rapid din momentul in care ati primit o comanda daca produsele comandate nu corespund asteptarilor dumneavoastra si doriti sa le returnati sau sa va trimitem un al produs la schimb.

© 2020 LIBRARIE.NET SRL