Librarie.Net foloseste cookies. Continuarea navigării presupune acordul dumneavoastră conform termenilor și condițiilor

Mapa Stiinte ale naturii. Auxiliar al manualelor alternative - Clasa a III-a

Preț întreg: 14.00 lei
Preț promo: 12.09 lei
Reducere: 1.91 lei (14%)
Disponibilitate: in stoc
Livrare estimativă: 3 zile

» modalitati transport
» info disponibilitate si retur
» formular contact
Descriere: Organizat pe fise de lucru, auxiliarul de Stiinte ale naturii poate fi folosit pentru orice manual pentru clasa a III-a.
Se recomanda ca in primele ore ale semestrului intai elevii sa ordoneze paginile, sa le numeroteze potrivit ordinii de studiu din manualul de la scoala.
Pentru intelegerea, precizarea si sistematizarea informatiei, se propun tipuri variate de exercitii si teme foarte solicitante, accesibile si atractive: completarea unor enunturi, scheme sau desene eliptice, descrieri gen ghicitoare, rebusuri, itemi cu alegere duala sau multipla etc.
Un loc important in economia lucrarii il ocupa experimentele, lucrarile practice, lecturile, secventele de evaluare, Vrei sa stii mai mult?, care contribuie decisiv la stimularea interesului pentru lumea stiintelor naturii.
Lucrarea se recomanda si prin ilustratiile bogate, iar imaginile si fotografiile colorate si schemele sunt un suport extrem de necesar in observarea dirijata a mediului natural, a vietuitoarelor si a relatiilor dintre ele.
Specificatii tehnice: Mapa cu 56 fise (112 pagini), 30 x 22 cm
Carte inclusă in promotia: Lichidari Stocuri Produsele din promotie sunt disponibile in limita stocurilor. Promotia este valabila in perioada 01.03.2020 - 31.05.2020. Click aici pentru a citi regulamentul promotiei
Alte carti de VIORICA PARAIALA:
Alte carti de DUMITRU D. PARAIALA:
Alte carti din colectia CLASA A III-A:
Alte carti din aceeasi categorie:
Alte carti de la EDITURA EURISTICA:
© 2020 LIBRARIE.NET SRL