CONT CLIENT CONTACT TELEFONIC INFO LIBRARIE.NET
Menu LIBRARIE.NET Cos cumparaturi
CAUTARE
LIBRARIE.NET
CAUTARE
COS
30 Teste de antrenament pentru Evaluarea Nationala - Limba si literatura romana clasa a VIII-a
30 Teste de antrenament pentru Evaluarea Nationala - Limba si literatura romana clasa a VIII-a
Pret de lista: 3300
Preț: 2310
Reducere: 990 lei (30%)
  • Carte in stoc la furnizor
  • Livrare estimativă în 5 zile
  • Preț promoțional valabil în limita stocului. Vezi regulament promoție.

Prezenta lucrare se adresează elevilor de clasa a VIII-a, care vor susţine examenul de Evaluare Naţională, spre întâmpinarea unor eventuale dificultăți în exersarea subiectelor propriu-zise. Concepută în concordanţă cu programa pentru examen în vigoare, lucrarea cuprinde 30 de teste de antrenament, structurate în conformitate cu modelul publicat de către Ministerul Educaţiei.

Itemii creaţi pentru fiecare subiect sunt diverși, cuprinzând cȃt mai mult din cerinţele posibile pentru proba scrisă la Limba și literatura romȃnă. Textele literare propuse în modele aparţin liricului, epicului și dramaticului, fiind de interes pentru elevii de clasa a VIII-a, potrivit particularităţilor de vȃrstă ale acestora.

Fiecare dintre cele 30 de teste de antrenament este urmat de un barem detaliat și conceput conform modelului oferit de către Ministerul Educației, astfel încȃt elevul să poată realiza autoevaluarea eficientă și corectă. De asemenea, lucrarea cuprinde și o parte introductivă, cu recomandări generale privind abordarea subiectelor de Limba și literatura romȃnă.

Alte carti comandate impreuna cu 30 TESTE DE ANTRENAMENT PENTRU EVALUAREA NATIONALA - LIMBA SI LITERATURA ROMANA CLASA A VIII-A:
Alte carti de MIHAELA-ELENA PATRASCU:
Alte carti de GABRIELA-MADALINA NITULESCU:
NEWSLETTER LIBRARIE.NET FACEBOOK LIBRARIE.NET INSTAGRAM LIBRARIE.NET PINTEREST LIBRARIE.NET YOUTUBE LIBRARIE.NET
© 2024 LIBRARIE.NET SRL
SAL SOL