Librarie.Net foloseste cookies. Continuarea navigării presupune acordul dumneavoastră conform termenilor și condițiilor

Beethoven: Symphony No 7 & Triple Concerto / Bernard Haitink, London Symphony Orchestra

Cod produs: 305012
Artist(i): Ludwig Van Beethoven
Colectia: LSO Live
Casa de discuri: Barbican
Anul aparitiei: 2005
Stil: Clasica, Muzica, Diverse
Pret: 39.90 lei
Disponibilitate: in stoc
Livrare estimativă: 3 zile

» modalitati transport
» info disponibilitate si retur
» formular contact
Beethoven was rarely explicit about any meaning behind his works. However it is impossible to listen to his Seventh Symphony without being captivated by a sense of euphoria, tainted only by what is possibly the most profound slow movement he was to write. Where the symphony is bold in its exuberance, the Triple Concerto is playful, providing its soloists with a glorious opportunity to flaunt their skills.
Alte albume muzicale de LUDWIG VAN BEETHOVEN:
Alte albume muzicale din colectia LSO LIVE:
Alte albume muzicale din aceeasi categorie:

Pret: 35.00 lei

Pret: 45.00 lei

Pret: 30.00 lei
Shangri-La 2004

Pret: 202.50 lei
Alte albume muzicale de la BARBICAN:

Pret: 6.90 lei
Doar 4 in stoc!

Pret: 15.00 lei

Pret: 26.00 20.80 lei (-20%)
Doar 1 in stoc!

Pret: 21.00 16.80 lei (-19%)
Doar 2 in stoc!