Librarie.Net foloseste cookies. Continuarea navigării presupune acordul dumneavoastră conform termenilor și condițiilorASCUNDE NOTA
Ξ Produse Ξ Promoții Info
Elgar: Symphony No. 3 (Sketches elaborated by Anthony Payne)
Pret: 2990 lei
Disponibilitate: in stoc
Livrare estimativă: 2 zile

» modalitati transport
» info disponibilitate si retur
» formular contact
Cod produs: 304957
Artist(i): Elgar
Colectia: LSO Live
Casa de discuri: Barbican
Anul aparitiei: 2001
Stil: Clasica, Muzica, Diverse
Elgar left only sketches for a Third Symphony when he died and it was not until 1998 that Anthony Payne completed these to produce what was hailed as one of the musical events of the decade.
Alte albume muzicale de ELGAR:
1800 lei
Doar 1 in stoc!
Alte albume muzicale din aceeasi categorie:
5963 lei
Doar 1 in stoc!
3000 lei
Doar 1 in stoc!
4500 lei
Doar 1 in stoc!