CONT CLIENT CONTACT TELEFONIC INFO LIBRARIE.NET
Menu LIBRARIE.NET Cos cumparaturi
CAUTARE
LIBRARIE.NET
CAUTARE
COS
Curriculum si competente. Un cadru operational
Curriculum si competente. Un cadru operational
Preț: 20.00 lei
  • Carte in stoc la furnizor
  • Livrare estimativă în 20 zile
Cartea de faţă este un ansamblu coerent de răspunsuri la întrebările pe care le suscită inevitabil o lume a educaţiei în plină transformare: cum să construim un cadru curricular şi un curriculum; ce relaţie există între un curriculum şi programele de studii ale diverselor discipline; cum se defineşte şi cum se construieşte o competenţă; cum formăm competenţele printr-un curriculum.
Autorii replasează conceptul de curriculum în contextul contemporan al reformelor sistemelor educaţionale, revizuiesc noţiunea de competenţă situând-o în raport cu teoriile acţiunii şi analizează câmpul semantic în cadrul căruia evoluează noţiunea de competenţă. Lucrarea propune analize actuale ale conceptului de curriculum şi ale noţiunii de competenţă. Foarte documentată, înscriindu-se într-un cadru teoretic bogat şi actual, ea poartă, de asemenea, amprenta pragmatismului cercetărilor de teren.
Această carte este o lectură, îndrăznesc să spun, obligatorie pentru oricine lucrează în educaţie sau este interesat de ceea ce se întâmplă în acest domeniu. Dacă înţelegem cu toţii în acelaşi fel aceste concepte de bază, atunci putem să facem reforma curriculară şi să centrăm educaţia pe competenţe. Numai vorbind aceeaşi limbă (conceptuală), vom avea încredere unii în alţii, vom putea lucra împreună toţi cei interesaţi. O încredere bazată pe înţelegerea a ceea ce vrem să facem.” – prof. dr. Mircea Miclea
Alte carti comandate impreuna cu CURRICULUM SI COMPETENTE. UN CADRU OPERATIONAL:
Abecedar muzical
30.00 24.00 lei -20%
Stoc limitat!
Marchiza de Pompadour
20.00 lei
Stoc limitat!
Alte carti de IULIA MATEIU:
Natura si creierul
48.00 lei
Stoc limitat!
Linistea si creierul
47.00 lei
Stoc limitat!
Alte carti din colectia EDUCATIE:
Psihologie educationala
69.00 lei
Stoc limitat!
NEWSLETTER LIBRARIE.NET FACEBOOK LIBRARIE.NET INSTAGRAM LIBRARIE.NET PINTEREST LIBRARIE.NET YOUTUBE LIBRARIE.NET
© 2024 LIBRARIE.NET SRL
SAL SOL