CONT CLIENT CONTACT TELEFONIC INFO LIBRARIE.NET
Menu LIBRARIE.NET Cos cumparaturi
CAUTARE
LIBRARIE.NET
CAUTARE
COS
Pachet Barrons Admitere la medicina (2 carti): 1. Admiterea la Facultatea de Medicina. Sinteze si grile de chimie organica. Teste generale de biologie si chimie organica; 2. Teste-grila Anatomie si fiziologie umana. Admitere la universitatile de medicina
Pachet Barrons Admitere la medicina (2 carti): 1. Admiterea la Facultatea de Medicina. Sinteze si grile de chimie organica. Teste generale de biologie si chimie organica; 2. Teste-grila Anatomie si fiziologie umana. Admitere la universitatile de medicina
Pret de lista: 12400
Preț: 9900
Reducere: 2500 lei (20%)
  • Carte în stoc
  • Livrare estimativă în 2 zile
  • Preț promoțional valabil în limita stocului. Vezi regulament promoție.
Pachetul contine titlurile:

1. Admiterea la Facultatea de Medicina. Sinteze si grile de chimie organica. Teste generale de biologie si chimie organica (editura Paralela 45)

Lucrarea de față a fost elaborată conform programei de admitere la Facultățile de Medicină și Farmacie, dorindu-se a fi un sprijin de real folos candidaților la aceste facultăți, dar se adresează deopotrivă și elevilor de liceu, candidaților la examenul de bacalaureat sau la alte facultăți care au ca disciplină de examen chimia, dându-le posibilitatea să își îmbunătățească nivelul de pregătire la chimie organică.

În prima parte, lucrarea ține seama de cunoștințele anterior dobândite de elevi la orele de chimie și prezintă într-un stil concis, clar, bine sistematizat principalele clase de compuși organici, dar și capitolele de noțiuni introductive, izomerie, acizi și baze în chimia organică, fără de care ar fi dificil să fie parcurse celelalte capitole. Fiecare capitol a fost tratat exhaustiv, conform programei școlare, dar are și aplicații care pot fixa informația teoretică, autorii considerând, în baza îndelungatei cariere didactice, că însușirea temeinică a chimiei organice nu poate fi posibilă fără numeroase exerciții. În fiecare capitol s-au inserat seturi interesante de exerciții simple, dar și probleme, cu rezolvări explicite.

Partea a doua a lucrării cuprinde 8 seturi de grile, structurate pe clase de compuși, iar în partea a treia vă propunem rezolvarea unui set de 10 teste generale cu câte 100 de grile: 60 de grile de biologie și 40 de grile de chimie. Testele sunt realizate similar modelelor din subiectele date la examenele de admitere la Medicină. În elaborarea testelor-grilă s-a respectat conținutul manualelor de chimie organică și biologie utilizate pentru pregătirea elevilor în liceu, precum și programa examenului de bacalaureat. Toate grilele și testele sunt însoțite de răspunsuri la finalul lucrării.

2. Teste-grila Anatomie si fiziologie umana. Admiterea 2023 la universitatile de medicina (editura Art Klett)

Este bine cunoscut faptul că „admiterea la medicină” reprezintă o etapă dificilă în viața absolventului de liceu. Noua lucrare bibliografică, BARRON’S ANATOMIE ȘI FIZIOLOGIE UMANĂ PENTRU ADMITEREA LA FACULTĂȚILE DE MEDICINĂ, reprezintă punctul de pornire în pregătirea temeinică pentru examenul de admitere fiind singura culegere e cu licență Barron’s de pe piață.


Lucrarea Teste-grilă de anatomie și fiziologie umană pentru admiterea 2023 la universitățile de medicină este alcătuită din 15 teste elaborate prin munca conjugată a celor cinci autori, astfel încât toate noțiunile bibliografice să poată fi valorificate la potențialul lor maxim. Fiecare test este alcătuit din 20 de grile de tip complement simplu, 20 de tip complement grupat și 20 de tip complement multiplu, pentru a alinia materialul propus la cerințele examenului de admitere din cadrul tuturor universităților de medicină din România. În structura grilelor se regăsesc noțiuni extrase din textul cărții bibliografice, dar și din figurile și tabelele asociate, cele din urmă oferind informații suplimentare.


La finalul cărții se află baremele de evaluare aferente fiecărui test, care permit obținerea unui feedback real și obiectiv asupra pregătirii și organizării învățării. Trimiterea la paginile din bibliografie are rolul de a indica concret unde se regăsește informația utilizată în conceperea grilei, pentru a putea fi reluată cu ușurință de către candidați.

Alte carti comandate impreuna cu PACHET BARRONS ADMITERE LA MEDICINA (2 CARTI): 1. ADMITEREA LA FACULTATEA DE MEDICINA. SINTEZE SI GRILE DE CHIMIE ORGANICA. TESTE GENERALE DE BIOLOGIE SI CHIMIE ORGANICA; 2. TESTE-GRILA ANATOMIE SI FIZIOLOGIE UMANA. ADMITERE LA UNIVERSITATILE DE MEDICINA:
Alte carti de ALEXANDRU CROITORU:
Biologie. Manual pentru clasa a VI-a
30.00 24.00 lei -20%
Stoc limitat!
Alte carti de CURTI HASAN REIHAN AISER:
Alte carti de MONICA MARIANA DUMITRU:
Alte carti de GEORGIANA MADALINA LEONTESCU:
Alte carti de ALEXANDRU MIHAI ANTOHI:
NEWSLETTER LIBRARIE.NET FACEBOOK LIBRARIE.NET INSTAGRAM LIBRARIE.NET PINTEREST LIBRARIE.NET YOUTUBE LIBRARIE.NET
© 2024 LIBRARIE.NET SRL
SAL SOL