CONT CLIENT CONTACT TELEFONIC INFO LIBRARIE.NET
Menu LIBRARIE.NET Cos cumparaturi
CAUTARE
LIBRARIE.NET
CAUTARE
COS
Set aromaterapie cadou, Aromatizor Ceramic si 4 Uleiuri Parfumate, Aroma Land, 10 ml
Set aromaterapie cadou, Aromatizor Ceramic si 4 Uleiuri Parfumate, Aroma Land, 10 ml
Preț: 55.90 lei
  • Produs în stoc
  • Livrare estimativă în 2 zile
Sentimentul de „acasă” este incomparabil, iar cu ajutorul pachetului nostru vei reuși să îi oferi căminului tău o atmosferă mai caldă celor care îî trec pragul. Ai la dispoziție 4 sinergii din Colecția Momente și un aromatizor pentru a-ți reîmprospăta casa și a-ți schimba starea de spirit.

DORINȚĂ - Sinergia dintre parfumul plăcut al trandafirului cu notele orientale ale moscului este potrivită pentru momentele în care îți așterni visurile în univers.

PASIUNE - Îți aduce împreună parfumul delicat al orhideei și aroma lemnoasă a santalului. Este o sinergie ideală pentru momentele în care vrei să te înconjori de iubire.

OPTIMISM - Sinergia oferită de parfumul floral al lavandei cu notele energizante ale salviei este potrivită pentru momentele în care vrei să te înconjori de energie pozitivă.

VITALITATE - Reunește în mod armonios parfumul suav al violetelor cu notele dulci și prietenoase ale fructelor de pădure. Această sinergie îți vor oferi doza de energie necesară pentru a excela.

Mod de utilizare uleiuri aromaterapie

Pentru a te bucura din plin de momentul creat și a schimba atmosfera casei tale, pune 3-5 picături de ulei parfumat în aroma difuzor sau difuzor ceramic de aromaterapie.

Poți folosi acest ulei și pentru a intensifica sau reîmprospăta săculeții parfumați (folosiți de obicei pentru parfumarea dulapurilor sau mașinii), cât și potpourriurilor (ornamentele din flori și fructe uscate parfumate).

Alte diverse din aceeasi categorie:
Alte diverse de la CHARISMA DECO:
Mos Craciun (culoare alba, 20 x 12 x 35 cm)
89.00 lei
Stoc limitat!
Ornament pom cadou
19.90 lei
Stoc limitat!
NEWSLETTER LIBRARIE.NET FACEBOOK LIBRARIE.NET INSTAGRAM LIBRARIE.NET PINTEREST LIBRARIE.NET YOUTUBE LIBRARIE.NET
© 2024 LIBRARIE.NET SRL
SAL SOL