Librarie.Net foloseste cookies. Continuarea navigării presupune acordul dumneavoastră conform termenilor și condițiilorASCUNDE NOTA
Mozart: Serenade No 10 for winds Gran Partita / LSO Wind Ensemble
Pret: 4990 lei
Disponibilitate: in stoc
Livrare estimativă: 2 zile

» modalitati transport
» info disponibilitate si retur
» formular contact
Cod produs: 305014
Artist(i): Wolfgang Amadeus Mozart
Colectia: LSO Live
Casa de discuri: Barbican
Anul aparitiei: 2015
Stil: Clasica, Muzica, Diverse
In the 1984 film Amadeus the composer Salieri's first encounter with Mozart is at a performance of the 'Gran Partita'. Salieri is astonished that the music's great beauty could be so at odds with Mozart's rather vulgar reputation. Yet this seven-movement tour de force, exquisite and well crafted, is quite simply music no other composer could have written.
Alte albume muzicale de WOLFGANG AMADEUS MOZART:
Stoc epuizat
2340 lei
Doar 2 in stoc!
Requiem 1989
3000 lei
Doar 1 in stoc!
Alte albume muzicale din colectia LSO LIVE:
2990 lei
Doar 1 in stoc!
Alte carti din aceeasi categorie:
Alte albume muzicale de la CASA DE DISCURI EUROSTAR:
2000 lei
Doar 2 in stoc!
1999 lei
Doar 2 in stoc!
1500 lei
Doar 1 in stoc!
1500 lei
Doar 2 in stoc!
2000 lei
Stoc furnizor