Librarie.Net foloseste cookies. Continuarea navigării presupune acordul dumneavoastră conform termenilor și condițiilorASCUNDE NOTA
Beethoven: Symphony No 9, Choral / Bernard Haitink, London Symphony Orchestra
Pret: 2990 lei
Disponibilitate: in stoc
Livrare estimativă: 2 zile

» modalitati transport
» info disponibilitate si retur
» formular contact
Cod produs: 304975
Artist(i): Ludwig Van Beethoven
Colectia: LSO Live
Casa de discuri: Barbican
Anul aparitiei: 2006
Stil: Clasica, Muzica, Diverse
Beethoven's Ninth Symphony is a landmark in the history of music, changing the concept of what a symphony could be. The use of solo singers and a chorus in the final movement was revolutionary, and the emotional journey to a glorious vision of a world of love and tolerance paved the way for idealistic symphonies to come.
Alte albume muzicale de LUDWIG VAN BEETHOVEN:
Stoc epuizat
Alte albume muzicale din colectia LSO LIVE:
2990 lei
Doar 1 in stoc!
Alte albume muzicale din aceeasi categorie:
6999 lei
Doar 1 in stoc!
7875 lei
Doar 2 in stoc!
Queen II 1995
5525 lei
Doar 1 in stoc!
5000 lei
Doar 1 in stoc!
Alte albume muzicale de la BARBICAN:
2990 lei
Doar 1 in stoc!