Librarie.Net foloseste cookies. Continuarea navigării presupune acordul dumneavoastră conform termenilor și condițiilorASCUNDE NOTA
Ξ Produse Ξ Promoții Info
Pret: 6038 lei
Disponibilitate: in stoc
Livrare estimativă: 2 zile

» modalitati transport
» info disponibilitate si retur
» formular contact
Cod produs: 248942
Artist(i): Joan Baez
Casa de discuri: Casa de discuri Universal Music
Format: CD
Cod produs: 731454050029
Stil: Folk, Blues/Folk, Muzica, Diverse
1 Prison Trilogy (Billy Rose)
2 Rainbow Road
3 Love Song To A Stranger
4 Myths
5 In The Quiet Morning
6 To Bobby
7 Song Of Bangladesh
8 Tumbleweed
9 Imagine
10 Diamonds And Rust (Album Version)
11 Fountain Of Sorrow
12 Never Dreamed You'd Leave In Summer
13 Children And All That Jazz
14 Simple Twist Of Fate (Album Version)
15 Blue Sky
16 Hello In There
17 Jesse

1 (Ain't Gonna Let Nobody) Turn Me Around
2 Suzanne
3 I Shall Be Released
4 Blowin' In The Wind (Live)
5 Stewball
6 The Ballad Of Sacco & Vanzetti
7 Joe Hill
8 Love Is Just A Four Letter Word (Live)
9 Forever Young
10 Boulder To Birmingham
11 Swing Low, Sweet Chariot
12 Oh Happy Day
13 Please Come To Boston
14 Lily, Rosemary And The Jack Of Hearts
15 The Night They Drove Old Dixie Down (Live (1975))
16 Amazing Grace
Alte albume muzicale de JOAN BAEZ:
Stoc epuizat
10465 lei
Doar 1 in stoc!
Stoc epuizat
6038 lei
Doar 1 in stoc!
Stoc epuizat
Alte albume muzicale din aceeasi categorie:
8950 lei
Doar 2 in stoc!