Librarie.Net foloseste cookies. Continuarea navigării presupune acordul dumneavoastră conform termenilor și condițiilorASCUNDE NOTA
Cărți Manuale Jucării Diverse Promoții Info

Make Me an Island

Pret: 6750 lei
Disponibilitate: in stoc
Livrare estimativă: 2 zile

» modalitati transport
» info disponibilitate si retur
» formular contact
Cod produs: 135485
Artist(i): Joe Dolan
Casa de discuri: Casa de discuri Sanctuary Records Group Ltd
Anul aparitiei: 2004
Format: CD
Cod produs: 5050749410184
Stil: Rock, Muzica, Diverse
Contine: 2 CD
Piese: 48
Timp total: 151:45

Disc: 1
1. Make Me An Island
2. Answer To Everything
3. My Own Peculiar Way
4. Aching Breaking Heart
5. You'll Never Know What You're Missing Till You Try
6. I Love You More And More Every Day
7. Pretty Brown Eyes
8. Don't Ever Let That Little Chance Go By
9. House With The Whitewashed Gable
10. Tar And Cement
11. Saturday Night At The Movies
12. Love Of The Common People
13. Time Of My Life
14. Love Me Tonight
15. Bridge Over Troubled Water
16. Proud Mary
17. Something's Burning
18. Teresa
19. It Makes No Difference
20. Sometimes A Man Just Has To Cry
21. Danny Boy
22. Games People Play
23. Can't Help Falling In Love
24. My Way
Disc: 2
1. You're Such A Good Looking Woman
2. Love Grows (Where My Rosemary Goes)
3. You And The Looking Glass
4. Unchained Melody
5. Make Me Act The Fool
6. Las Vegas
7. Sweet Little Rock 'N' Roller
8. She
9. I'll Take The Money And Run
10. Lady In Blue
11. Most Wanted Man In The USA
12. Crazy Woman
13. Sixteen Brothers
14. Hush Hush Maria
15. Don't Ever Change Your Mind
16. Sister Mary
17. Be My Fire
18. It's You It's You It's You
19. Gypsy Lady
20. More And More
21. I Need You
22. My Love
23. Goodbye Venice Goodbye
24. Midnight Lover

Alte albume muzicale de JOE DOLAN:
Joe Dolan 2002
Stoc epuizat
Stoc epuizat
Stoc epuizat
Stoc epuizat
Alte albume muzicale din aceeasi categorie:
5800 lei
Doar 1 in stoc!
15859 lei
Doar 1 in stoc!
3375 lei
Stoc furnizor
6188 lei
Doar 1 in stoc!
19125 lei
Doar 1 in stoc!