Librarie.Net foloseste cookies. Continuarea navigării presupune acordul dumneavoastră conform termenilor și condițiilor

Puncte de cotitura. De la 3 la 6 ani. Dezvoltarea emotionala si comportamentala a copilului tau

Preț întreg: 65.00 lei
Preț promo: 53.94 lei
Reducere: 11.06 lei (17%)
Disponibilitate: in stoc
Livrare estimativă: 3 zile

» modalitati transport
» info disponibilitate si retur
» formular contact
Milioane de proaspeţi părinţi din întreaga lume s-au bazat pe înţelepciunea dr-ului Brazelton şi pe teoria „punctelor de cotitură” cu privire la creşterea bebeluşilor şi a prichindeilor. însă „copiii Brazelton” cresc. Puncte de cotitură • De la trei la şase ani arată părinţilor cum să aplice această abordare înnoită în ceea ce priveşte anii „magici” • de la vârsta preşcolară până în clasa întâi. împreună cu pedopsihiatrul de la Harvard Medical School, dr Joshua Sparrow, interpretează dorinţele, temerile, luptele, visele şi victoriile acestor ani, cu multă empatie şi mult umor şi cu aceeaşi înţelegere caracteristică faţă de punctul de vedere al părinţilor.
îN PARTEA îNTâI, doctorii Brazelton şi Sparrow realizează profilul a patru tipuri diferite de copii, într-un mod încântător şi, în acelaşi timp, revelator. Pagină după pagină, ei arată cum recunoaşterea punctelor de cotitură predictibile (salturi universale de dezvoltare şi perioadele de regresie care le însoţesc) pot oferi o fereastră plină de înţeles către dezvoltarea intelectuală şi emoţională a copilului, ajutându-i pe părinţi să facă faţă, cu sensibilitate şi empatie, problemelor de comportament ale acestuia.
PARTEA A DOUA prezintă cele mai importante provocări şi aspecte problematice pentru părinţii moderni, dintr-o perspectivă expertă şi cu sfaturi de sprijin. Printre subiectele abordate se numără: Adopţia. Astmul. ADHD (Tulburarea de deficit de atenţie şi hiperactivitate). Servicii de îngrijire a copilului. Sarcinile din gospodărie şi banii de buzunar. Calculatorul. Depresia. Diferenţele. Dizabilităţile. Divorţul. Familii de toate felurile. Problemele alimentare. Sinceritatea. Umorul. Boala şi spitalizarea. Pierderea şi suferinţa. Manierele. Mutarea. Siguranţa. Sexualitatea. Somnul. Nevoile speciale. întârzierile în vorbire. înjuratul şi cuvintele urâte. Televizorul. Jucăriile.
Carte inclusă in promotia: Top Vanzari Produsele din promotie sunt disponibile in limita stocurilor. Promotia este valabila in perioada 01.03.2020 - 30.04.2020. Click aici pentru a citi regulamentul promotiei
Alte carti comandate impreuna cu PUNCTE DE COTITURA. DE LA 3 LA 6 ANI. DEZVOLTAREA EMOTIONALA SI COMPORTAMENTALA A COPILULUI TAU:
Alte carti de T. BERRY BRAZELTON:
Alte carti de J. SPARROW:
Alte carti din aceeasi categorie:
Alte carti de la EDITURA FUNDATIA GENERATIA:

Pret: 59.00 lei

Pret: 59.00 lei

Pret: 59.00 lei

Pret: 59.00 lei
© 2020 LIBRARIE.NET SRL