Librarie.Net foloseste cookies. Continuarea navigării presupune acordul dumneavoastră conform termenilor și condițiilor

Videoproiector BENQ SP870

Pret: 21875.00 lei
Disponibilitate: in stoc furnizor
Livrare estimativă: 30 zile

» modalitati transport
» info disponibilitate si retur
» formular contact
Tehnologia de afişare DLP® de la Texas Instruments
Rezoluţia nativă XGA (1024 x 768)
Rezoluţie posibilă VGA (640 x 350) la SXGA (1280 x 1024)
Luminozitate 5000 ANSI lumeni
Rată contrast 2000:1
Mărimea imaginii 40” to 300”
Raportul de proiectare 60”@2M (60”@6.6 feet)
Rată focalizare Manual Zoom, 1.15:1
Lentile F=2.4~2.7 , f=38.87~46.63mm
Sursa luminoasă 360W, 2000/3000 ore (Normal/Economic mode)
Zgomot operaţional 36/33dB (Normal/Economic mode)
Culori expuse Full 16.7 million color palette
Raport imagine 4:3 Native, 16:9 Selectabil
Frecvenţa orizontală 31-93 kHz
Raport scanare verticală 48-85 Hz
Surse intrări

PC
Analog RGB: D-sub 15 pin x 1
A/V
Component Video: RCA x 3
S-Video: Mini Din 4 pin x 1
Composite Video: RCA x 1
DVI-D(HDCP support) x 1
Audio
Stereo mini jack x 1

Terminale ieşire PC
12V Trigger
D-sub (15 pin) X 1
Audio
2 Watt Speaker x 2
Compatibilităţi formate video NTSC/PAL/SECAM
Dimensiuni (LxîxA) 375 x 115 x 277 mm
Greutate netă 4.9kg
Power Supply 100 to 240 VAC, 50 to 60 Hz
Consum energie (max.) Max 510W
Limbi OSD (Afişare pe Ecran)

Czech/Dutch/English/French/German/Italian/Japanese/Korean/Polish/
Portuguese/Russian/Simplified Chinese/Spanish/Swedish/Thai/
Traditional Chinese/Turkish (17 Languages)

Funcţii 3D Color Management
Quick Auto Search
Time Controller
Presentation Timer
Power On/Off Ring Tone
Panel Key Lock
Resolution Reminder
11 sets of Picture Mode
"Q?" Hot Key for FAQ
Freeze
Lamp Care
Wall Color Correction
BrilliantColor
Blank (ECO mode)
Quick Cooling
Auto Off
Security Password
My Screen
HDCP compatible
HDTV compatible
12V trigger
High altitude mode
Accesorii incluse User’s Manual
Quick Start Guide
Manual CD
Telecomandă
Batteries for R/C
Cablu VGA
Cablu alimentare
Accesorii (opţionale) Ceiling Mounting Kit
Presentation Plus
Lampă de rezervăPune strălucire în prezentări

Proiectorul SP870 este cea mai bună alegere pentru prezentări, cu o puternică luminozitate de 5000 ANSI lumeni acesta permite păstrarea luminilor aprinse în timpul utilizării fără a incomoda experienţa de vizualizare. O cameră întunecoasă este o alegere perfectă pentru un film, dar nu se poate în timpul unei prezentări sau în alte ocazii când participanţii sunt nevoiţi să ia notiţe sau să consulte documente tipărite. SP870 este realizat pentru asemenea situaţii, redând imagini spectaculoase vii şi în culori bogate chiar şi atunci când lumina pornită. Pune strălucire în prezentări şi un zâmbet pe feţele celor din audienţă.

Creat pentru imagini clare

Cei 5000 ANSI lumeni oferă luminozitate sporită faţă de celelalte proiectoare. Iar ca rezultat el poate prezenta imagini luminoase în culori saturate indiferent de locaţia unde are loc de prezentare chiar şi în cele cu grad mare de luminozitate ambientală.

5000 ANSI Lumeni
Pentru că oferă o experienţă de vizualizare superioară chiar şi în încăperi unde lumina este aprinsă, SP870 este ideal pentru utilizare în timpul întâlnirilor sau evenimentelor unde cei din audienţă sunt nevoiţi să-şi noteze sau să citească documente tipărite. The extraordinarily bright picture is complemented by image enhancement technologies such as BenQ’s exclusive BrilliantColor, 3D color management, and UNISHAPE. There’s even wall color correction to ensure excellent color rendition even on non-standard projection surfaces such as walls or blackboards.

BrilliantColor
Tehnologia BrilliantColor™, una dintre cele mai noi inovaţii în ceea ce priveşte proiectoarele cu rază de proiecţie frontală, permite o creştere a luminozităţii cu peste 50% în nuanţele de mijloc, rezultând imagini deosebite, şi foarte saturate. Alături de rotiţa de culoare în şase segmente proprie BenQ, prezentările sunt redate în culori ce vă taie răsuflarea


M anagement 3D al culorilor
Tehnologia de culoare 3D permite control independent a sase niveluri de nuante si saturare (R/G/B/C/M/K) pana la niveluri optime in timp ce ajusteaza intensitatea culorilor pentru vizualuri naturale.

Rata de contrast de 2000 : 1
Rata ridicată a contrastului de 2000:1 menţine acurateţea detaliilor chiar şi în secvenţele foarte întunecate.

Făcut pentru comoditatea ta

The SP870 incorporates a number of design touches and handy features that make for smooth operation--and make the SP870 simply a delight to use. When you wish to start up or shut down the SP870, alert tones won’t leave you wondering whether the projector is on or off. A presentation timer will keep your presentations on track while a panel key lock will put an end to annoying glitches due to accidental button presses. Automatic detection of video sources, a 12V trigger for controlling motorized screens, quick cooling, and custom splash screens are a few other features that make the SP870 so easy and enjoyable to use.

Pornit/ Oprit
Proiectorul beneficiaza de o alerta discreta care anunta cand poate fi folosit sau cand a revenit la temperatura normala dupa utilizare pentru a permite cumparatorilor sa continue lucrul la alte activitati, fara a fi nevoie sa verifice permanent un indicator de status.

Cronometru pentru prezentare
SP870 va ajuta sa pastrati ritmul prezentarii datorita cronometrului incorporat. Alertele sonore si mesajele afisate va ajuta sa controlati performanta.

Auto-cautare rapida
O caracteristica foarte utila este cea de cautare automata a surselor atasate. Nu trebuie decat sa fie conectata sursa si afisarea se realizeaza in doar 2 secunde.

12V Trigger
Intrarea 12V trigger este integrata in spatele proiectorului SP870, astfel poti sa manevrezi un ecran de proiectie motoriza direct de la proiector, usurandu-ti munca.

Wall Color Correction
Cu tehnologia Wall Color Corection, SP870 vă permite să proiectaţi o imagine excelentă pe un perete. Şi cu cinci tipuri de culori de fundal din care să alegeţi, inclusiv tablă neagră, proiectarea pe un perete care nu este alb, nu mai reprezintă o problemă, ferindu-vă de inconvenientul ajustărilor manuale.


Răcire rapidă
Timpul de răcire a fost redus la peste 60%, astfel se economiseşte timpul şi se minimalizează riscul de a fi afectate componentele interne din cauza căldurii excesive.

MyScreen
Programul MyScreen permite utlizatorului sa creeza o imagine de start personala, cum ar fi o fotografie sau logo-ul companiei) care apare pe ecran in momentul deschideii proiectorului. Trebuie doar conectat proiectorul la PC cu cablul RS-232 si apoi se poate seta programul MyScreen unde poti incarca pe SP870 imagina dorita care o sa dea o nota personala fiecarei prezentari avute.

Foarte rezistent

The SP870 demonstrates careful attention to details that set it apart from regular projectors in terms of dependable, secure operation. A high altitude mode ensures that the SP870 performs to expectations even under adverse conditions, and an auto-off feature not only saves power but also avoids possible overheating. A security password can be set to prevent unauthorized use, while smart Lamp Care technology protects the lamp from damage due to startup at overly high temperatures.

Modul de utilizare la altitudine
Acest mod îi permite lui SP870 să funcţioneze în condiţii extreme cum sunt altidudini înalte sau temperaturi ridicate. Adiţinal, designul său include două fante de răcire pentru lampă şi un chip DMD pentru a asigura performaţă optimă şi funcţionare îndelungată de viaţă.

Oprire automată
Când nu este utilizat după un interval presetat, SP870 se deconectează automat pentru a nu consuma energie şi pentru a preveni încălzirea excesivă sau lăsarea accidentală a proiectorului în funcţiune.

Protecţie prin parolă
Prin setarea unei parole se poate preveni accesul neautorizat asupra proiectorului.

Lamp Care
Poţi închide şi porni proiectorul în perioade scurte de timp fără griji. SP870 poate detecta automat temperatura lămpii şi se asigură că este destul de mică pentru ca acesta să pornească.

Alte diverse din aceeasi categorie:
Alte diverse de la EURODIDACTICA:
© 2019 LIBRARIE.NET SRL