LOGIN | CONTACT | INFO
Coș de cumpărături
0 produse
COS CUMPARATURI

Reteta fericirii - schimba ceea ce faci, nu felul in care gandesti

Autor(i): Paul Dolan
Editura: Litera
Colectia: Introspectiv
Anul aparitiei: 2016
Nr. pagini: 320 pagini
ISBN: 9786063311864
Disponibilitate:  in 10 zile
Preţ de listă:  24,90 LEI
Preţul nostru:  14,94 LEI
Economisiţi:  9,96 LEI (40%)

Descriere

Fericirea poate fi atinsă prin găsirea echilibrului optim dintre plăcere și motivație, arată renumitul expert în științe comportamentale Paul Dolan, prin alocarea atenției în mod eficient și prin evitarea lucrurilor care ne provoacă durere și sunt lipsite de sens. Pare mai ușor de spus decât de făcut, dar, cu ajutorul unor pași simplu de pus în aplicare, inspirați din psihologie și din economie, fiecare dintre noi poate descoperi propria rețetă pentru a decide, proiecta și obține lucrurile care aduc adevărata fericire.

„Extraordinară, avangardistă și profundă. Dacă vrei să citești o carte despre fericire, alege-o pe aceasta. - Nassim Nicholas Taleb

Dr. Paul Dolan, expert de talie mondială în domeniul fericirii, comportamentului şi politicilor publice, este profesor de ştiinţe comportamentale la London School of Economics and Political Science şi a fost cercetător asociat la Universitatea Princeton împreună cu profesorul Daniel Kahneman. îndeplinește funcția de consultant la Academia Națională de Științe, pe probleme legate de evaluarea nivelului de fericire.

Alte produse comandate impreuna cu RETETA FERICIRII - SCHIMBA CEEA CE FACI, NU FELUL IN CARE GANDESTI:
Alte carti de PAUL DOLAN: