CONT CLIENT CONTACT TELEFONIC INFO LIBRARIE.NET
Menu LIBRARIE.NET Cos cumparaturi
CAUTARE
LIBRARIE.NET
CAUTARE
COS
Matematica. Manual pentru clasa a III-a, 2021
Matematica. Manual pentru clasa a III-a, 2021
Preț: 39.90 lei
  • Carte în stoc
  • Livrare estimativă în 2 zile
Manualul respectă programa școlară și grație experiențelor de învățare pe care le pune la dispoziție, elevul își va dezvolta structuri cognitive și competențe care îi vor permite adaptarea la cerințele vieții sociale, va deveni mai flexibil în gândire, mai creator și mai independent în soluționarea problemelor diverse care au legătură cu viața de zi cu zi.

Prin activitățile sugerate, manualul de matematică pentru clasa a III-a are, pe lângă funcția sa firească, informativă și formativă, un plus de valoare ce rezidă din contextualizarea învățării. Sarcinile de învăţare propuse vizează centrarea curriculumului pe probleme ale vieţii reale, rezolvare de probleme, identificarea de soluţii. Prin conţinutul său, manualul asigură dezvoltarea și valorificarea obiectivelor din punct de vedere intra- , inter- și transdisciplinar al experienţei de viaţă a elevilor.

Prin maniera în care este structurat, manualul contribuie la optimizarea procesului de predare-învățare-evaluare, cele 12 unități principale de învățare oferind elevilor contexte de familiarizare cu noțiuni noi, de exersare, consolidare a deprinderilor și abilităților, de sistematizare a achizițiilor dobândite, de evaluare și autoevaluare a propriilor capacități precum și de ameliorare sau dezvoltare a nivelului atins de fiecare în dobândirea unei competențe specifice.

Manualul cuprinde conţinuturi abordate din perspectiva învăţării diferenţiate. Pentru fiecare competență, conţinuturile sunt prezentate de la simplu la complex, cerinţele propuse au grade diferite de dificultate, pentru a crea şi asigura efectiv şanse egale de reuşită pentru toţi copiii.

Manualul ofera:

v 11 grile Cum te poți aprecia – Ai rezolvat corect? care să constituie repere pentru verificarea propriei rezolvări și pentru autoevaluare,

v 4 grile de autoevaluare a portofoliilor realizate, 4 liste de verificare.

v 18 jocuri, 30 de exerciții-joc și diverse sarcini-joc, în paginile Exersezi, corectezi, progresezi.

v 10 grile Pentru a merge mai departe în care sunt invitați să găsească singuri soluții de reglare: Dacă ai avut dificultăți la evaluare, la cerința numărul… observă cum ai rezolvat exercițiul sau problema ... de la pagina (...).

Manualul de Matematică, clasa a III-a oferă numeroase și variate contexte de învățare și exersare care au în vedere individualizarea, exersarea și crearea unei experienţe personale la care elevul este participant activ, putând să învețe, să exploreze, să se joace, să descopere și să evolueze.

Alte carti comandate impreuna cu MATEMATICA. MANUAL PENTRU CLASA A III-A, 2021:
Alte carti de STEFAN PACEARCA:
Alte carti de MIRELA MIHAESCU:
Alte carti de ANITA DULMAN:
Alte carti de OTILIA BREBENEL:
Alte carti de CRENGUTA ALEXE:
Alte carti din aceeasi categorie:
Matematica pentru admiterea in colegiile militare
42.99 38.69 lei -10%
Stoc furnizor
Alte carti de la EDITURA INTUITEXT:
NOUTĂŢI
Casa din inima mea
40.00 lei
Stoc limitat!
Cercul aperceptiei. Monografie psihologica  asupra treptelor didactice formale
Mindset-ul de succes al erei noastre
49.00 lei
Stoc limitat!
Poezii cu talc pentru parinti si copii
60.00 lei
Stoc limitat!
NEWSLETTER LIBRARIE.NET FACEBOOK LIBRARIE.NET INSTAGRAM LIBRARIE.NET PINTEREST LIBRARIE.NET YOUTUBE LIBRARIE.NET
© 2024 LIBRARIE.NET SRL
SAL SOL