CONT CLIENT CONTACT TELEFONIC INFO LIBRARIE.NET
Menu LIBRARIE.NET Cos cumparaturi
CAUTARE
LIBRARIE.NET
CAUTARE
COS
Set The Golden Secret, Barbati: Apa Toaleta, 50 ml + After Shave Balm, 75 ml
Set The Golden Secret, Barbati: Apa Toaleta, 50 ml + After Shave Balm, 75 ml
Pret de lista: 914
Preț: 8160
Reducere: 980 lei (11%)
  • Produs în stoc
  • Livrare estimativă în 2 zile
  • Preț promoțional valabil în limita stocului. Vezi regulament promoție.
Antonio Banderas The Golden Secret este un parfum incantator, condimentat si rezistent, pentru barbati. Este succesorul renumitului parfum Antonio Banderas Secret, din anul 2010. Descopera comoara plina de eleganta si rafinament, ascunsa intr-o sticla neagra, ce va deschide calea catre o lume vibranta si frumoasa a parfumurilor.

Descopera cheia potrivita! Acest parfum este creat pentru barbatii carora le place sa descopere posibilitati noi si necunoscute. Pentru barbatul care stie cum sa se bucure de viata din plin. Parfumul pentru barbati Antonio Banderas The Golden Secret, este compus din esente de mar, chimen, nucsoara si cedru. Aceasta compozitie te va impresiona in mod placut si te va invalui in mister.

Notele de baza ale acestei ape de toaleta sunt completate de tonurile de chihlimbar si piper, ce te vor incalzi instantaneu. Bucura-te de aceasta esenta fabuloasa si extrem de masculina in orice sezon, si descopera-i farmecul adevarat.

Datorita parfumului Antonio Banderas The Golden Secret vei gasi cheia inimii multor femei, insa doar tu vei sti care este cea potrivita. Parfumul a fost lansat in anul 2011 si s-a bucurat imediat de mult succes din partea barbatilor. Lasa-te atras intr-o lume plina de secrete.

Alte diverse din aceeasi categorie:
Deodorant Spray STR8, Ahead, Barbati, 150 ml
12.15 11.69 lei -4%
Stoc limitat!
After Shave Lotion Str8 Original 100 ml
37.00 lei
Stoc limitat!
Alte diverse de la ANTONIO BANDERAS:
NEWSLETTER LIBRARIE.NET FACEBOOK LIBRARIE.NET INSTAGRAM LIBRARIE.NET PINTEREST LIBRARIE.NET YOUTUBE LIBRARIE.NET
© 2024 LIBRARIE.NET SRL
SAL SOL