CONT CLIENT CONTACT TELEFONIC INFO LIBRARIE.NET
Menu LIBRARIE.NET Cos cumparaturi
CAUTARE
LIBRARIE.NET
CAUTARE
COS
Caietul meu de comunicare in limba romana - Clasa I (Varianta - EDP 2 Paraiala, Radu, Chiran)
Caietul meu de comunicare in limba romana - Clasa I (Varianta - EDP 2 Paraiala, Radu, Chiran)
Preț: 27.90 lei
  • Carte în stoc
  • Livrare estimativă în 2 zile
Auxiliarul Caietul meu de comunicare în limba română – Clasa I reprezintă o resursă ce poate completa, la nivelul aplicațiilor, oricare dintre manualele școlare aprobate, dar, în special, poate fi utilizat cu succes alături de manualul Editurii Didactice și Pedagogice, autori: Olga Pîrîială, Mihaela Ana Radu și Rodica Chiran.

Prin conţinutul său, caietul este un instrument de lucru util și atractiv pentru aprofundarea cunoștințelor de citit-scris. Sarcinile de lucru dezvoltă, în principal, deprinderi de scriere corectă și caligrafică, capacitatea elevilor de a exprima în scris idei și sentimente, dar oferă și contexte de exersare a actului citirii, de îmbogăţire a vocabularului. Sarcinile de lucru sunt atractive, au grade diferite de dificultate, oferă contexte multiple și variate de exersare a scrisului, de automatizare a citirii și de conștientizare a conținutului citit. Jocurile au o pondere semnificativă și oferă posibilitatea realizării transferului către alte discipline.

Prin maniera în care este structurat, corelat cu structura manualului de Comunicare în limba română al Editurii Didactice și Pegagogice, caietul contribuie la optimizarea procesului de predare-învățare-evaluare, cele zece unități de învățare oferind elevilor contexte de familiarizare cu noțiuni noi, de exersare, consolidare a deprinderilor și abilităților de citit-scris, de sistematizare a achizițiilor dobândite, de evaluare și autoevaluare a propriilor capacități.

Caietul poate fi utilizat atât la şcoală, în cadrul orelor de curs, cât şi acasă, pentru activitatea independentă.

Caietul este în legătură cu platforma Școala Intuitext, care oferă dimensiunea digitală a educației, fapt ce reprezintă un atu pentru atragerea copiilor spre învățarea cu ajutorul mijloacelor moderne puse la dispoziție de tehnologia actuală actuală pentru activitatea online.

Alte carti comandate impreuna cu CAIETUL MEU DE COMUNICARE IN LIMBA ROMANA - CLASA I (VARIANTA - EDP 2 PARAIALA, RADU, CHIRAN):
Alte carti de STEFAN PACEARCA:
Alte carti de MIRELA MIHAESCU:
Alte carti de ANITA DULMAN:
Alte carti de OTILIA BREBENEL:
Alte carti de CRENGUTA ALEXE:
NEWSLETTER LIBRARIE.NET FACEBOOK LIBRARIE.NET INSTAGRAM LIBRARIE.NET PINTEREST LIBRARIE.NET YOUTUBE LIBRARIE.NET
© 2024 LIBRARIE.NET SRL
SAL SOL