CONT CLIENT CONTACT TELEFONIC INFO LIBRARIE.NET
Menu LIBRARIE.NET Cos cumparaturi
CAUTARE
LIBRARIE.NET
CAUTARE
COS
Planificarea calendaristica orientativa. Proiectarea unitatilor de invatare (cel putin doua variante de manuale alternative la limba si literatura romana), clasa a IV-a
Planificarea calendaristica orientativa. Proiectarea unitatilor de invatare (cel putin doua variante de manuale alternative la limba si literatura romana), clasa a IV-a
Pret de lista: 2000
Preț: 1134
Reducere: 866 lei (43%)
  • Carte în stoc
  • Livrare estimativă în 2 zile
  • Preț promoțional valabil în limita stocului. Vezi regulament promoție.
Descriere: Lucrarea este deosebit de utila pentru orice invatator, cuprinzand tot ceea ce este necesar in demersul de planificare si proiectare didactica pentru intregul an scolar, la toate disciplinele de invatamant, inclusiv educatia fizica.
Modelele propuse sunt orientative. Ele ofera spatiu pentru personalizare, pentru adaptare la conditiile concrete, la specificul grupului de elevi pe care il conduce cadrul didactic.
Pentru Limba romana, lucrarea propune variante de planificare-proiectare dupa doua manuale alternative (cele mai solicitate): Editura Aramis, 2006, autoare T. Pitila si C. Mihailescu, Editura Ana, 2006, autoare M. Penes.
Pentru Stiinte ale naturii sunt propuse variante de planificare-proiectare dupa doua manuale alternative: Editura Aramis, autoare A. Badescu, Editura Aramis, autoare T. Pitila si C. Mihailescu.
Pentru celelalte discipline de invatamant se respecta ordinea continuturilor data in programa scolara, inclusiv pentru curriculum-ul extins.
Invatatorul poate sa distribuie continuturile pe semestre, in functie de conditiile concrete in care lucreaza clasa pe care o conduce.
Deoarece lucrarea cuprinde exemplificari detaliate ale activitatilor de invatare, ale resurselor educative, ale formelor de evaluare ce pot fi folosite, este un instrument deosebit de util si in proiectarea activitatii didactice zilnice.
Alte carti din aceeasi categorie:
Enciclopedia metodelor de invatamant. Editia a II‑a, adaugita
69.00 55.19 lei -20%
Stoc limitat!
Educatia timpurie anteprescolara. Ghidul cadrului didactic
58.00 40.60 lei -30%
Stoc limitat!
Alte carti de la EDITURA EURISTICA:
NEWSLETTER LIBRARIE.NET FACEBOOK LIBRARIE.NET INSTAGRAM LIBRARIE.NET PINTEREST LIBRARIE.NET YOUTUBE LIBRARIE.NET
© 2024 LIBRARIE.NET SRL
SAL SOL