Librarie.Net foloseste cookies. Continuarea navigării presupune acordul dumneavoastră conform termenilor și condițiilor
Tel: 0351.139.915 ∣ CONT CLIENTCONTACTINFO
0 produse
COS CUMPARATURI

Ghid de pregatire TESTAREA NATIONALA 2007 - 100 variante teste de Istoria Romanilor publicate de Ministerul Educatiei si Cercetarii la data de 19.02.2007

Preț întreg: 29.75 lei
Preț promo: 26.78 lei
Reducere: 2.97 lei (10%)
Disponibilitate: in stoc furnizor
Livrare estimativă: 7 zile

» modalitati transport
» info disponibilitate si retur
» formular contact

Descriere

"Alcatuita pe baza celor 100 variante propuse de Ministerul Educatiei si Cercetarii, prezenta aplicatie creaza conditii similare celor in care se va desfasura examenul real. Utilizatorul va putea rezolva fiecare test într-un timp determinat, iar dupa finalizarea rezolvarii, va primi nota meritata si îsi va putea corecta greselile consultand lista de solutii, rezolvãri complete si explicatii teoretice detaliate (realizate de editura Sigma). Totodata, prin calcularea mediei rezultatelor obtinute, aplicatia ofera elevului posibilitatea de a-si aprecia cu obiectivitate nivelul de pregatire si sansele in sustinerea examenului real.
Cele 4 Seturi de Aplicatii (Limba si Literatura Romana, Matematica, Istorie, Geografie) au fost create pentru a veni în sprijinul candidatilor care se pregatesc pentru sustinerea examenelor nationale si reprezintã un excelent mijloc de învãtare, exersare, autoevaluare si acomodare cu conditiile de examinare."

Alte carti din categoria INVATAMANT / EDUCATIE:
Alte carti din categoria ADMITERE LICEU:
Alte carti din categoria E-LEARNING:
© 2018 LIBRARIE.NET SRL