Librarie.Net foloseste cookies. Continuarea navigării presupune acordul dumneavoastră conform termenilor și condițiilor

Matematica si explorarea mediului. Manual pentru clasa I (Semestrul I + Semestrul al II-lea)

Preț întreg: 26.90 lei
Preț promo: 23.13 lei
Reducere: 3.77 lei (14%)
Disponibilitate: in stoc
Livrare estimativă: 3 zile

» modalitati transport
» info disponibilitate si retur
» formular contact
Manualul de Matematică şi explorarea mediului pentru clasa I respectă noua programă școlară asigurând o abordare integrată a învăţării.

Manualul este structurat în două volume (a câte 74 de pagini), fiecare cuprinzând șase unități de învățare organizate sub forma proiectelor tematice, elevilor oferindu-li-se posibilitatea de a depăși granițele disciplinelor.

Autorii manualului au creat contexte variate de învăţare pentru viaţa reală, asigurând legături între ceea ce învaţă elevii şi experienţele lor de viaţă. Materialul propune activități de învățare original concepute și atractive, multe sub formă de joc, încurajând creativitatea, gândirea critică şi dezvoltarea puterii de decizie.

Ada și Matei sunt cele două personaje care îi însoțesc pe elevi în aventura lor în lumea cunoașterii. Personajele creează motivație pentru învățare și stimulează interesul pentru matematică și științe.

Pentru optimizarea procesului de predare-învăţare-evaluare sunt prevăzute teme de recapitulare şi de sinteză, atractive, bine structurate, de calitate. Sarcinile de lucru corespund criteriilor de structurare de la simplu la complex, oferind șanse egale de învățare tuturor elevilor.

Varianta printată este atractivă, are un design modern și aerisit, adaptat vârstei elevilor, un tipar de bună calitate. Varianta printată vine la pachet cu varianta digitală a manualului, disponibilă pe CD-ul aferent fiecărui semestru.

Manualul digital este creat având la bază manualul tipărit, păstrând structura și elementele acestuia, dar contribuind la crearea unei învățări complexe. Varianta digitală este concepută astfel încât să capteze atenția elevilor, să le crească interesul pentru lecția parcursă, ajutându-i să învețe cu plăcere în clasă.

Varianta digitală conține:

  • 150 imagini care pot sta la baza predării
  • 64 de predări animate pentru lecții
  • 35 de jocuri educaționale, jocuri de colorat, exerciții interactive etc.

Manualul Matematică și explorarea mediului pentru clasa I are un concept similar manualului Comunicare în limba română pentru clasa I – astfel, elevul va studia în aceeași perioadă o temă comună pentru ambele discipline, lucru marcat prin denumirile și culorile identice ale unităților de învățare.

Produs inclus in promotia: BLACK FRIDAY
Produsele din promotie sunt disponibile in limita stocurilor. Promotia este valabila in ziua de 15 Noiembrie 2019
Alte carti comandate impreuna cu MATEMATICA SI EXPLORAREA MEDIULUI. MANUAL PENTRU CLASA I (SEMESTRUL I + SEMESTRUL AL II-LEA):

Pret: 44.50 lei
Alte carti de STEFAN PACEARCA:
Alte carti de MIRELA MIHAESCU:
Alte carti de ANITA DULMAN:
© 2019 LIBRARIE.NET SRL