Librarie.Net foloseste cookies. Continuarea navigării presupune acordul dumneavoastră conform termenilor și condițiilorASCUNDE NOTA
Mahler: Symphony No 3 / Valery Gergiev, London Symphony Orchestra
Pret: 4990 lei
Disponibilitate: in stoc
Livrare estimativă: 3 zile

» modalitati transport
» info disponibilitate si retur
» formular contact
Cod produs: 305024
Artist(i): Gustav Mahler
Colectia: LSO Live
Casa de discuri: Barbican
Anul aparitiei: 2007
Stil: Clasica, Muzica, Diverse
Following his principle that “the symphony must be like the world. It must embrace everything”, Mahler’s all-encompassing Third Symphony is his attempt to give all aspects of nature a voice. At its premiere it generated both praise and outrage from critics, some of whom were bewildered by its enormity.
Alte albume muzicale de GUSTAV MAHLER:
3000 lei
Doar 1 in stoc!
Alte albume muzicale din colectia LSO LIVE:
2990 lei
Doar 1 in stoc!
Alte albume muzicale din aceeasi categorie:
4050 lei
In stoc
33002805 lei (-14%)
In stoc
20001650 lei (-17%)
In stoc
20121710 lei (-15%)
In stoc
Alte albume muzicale de la BARBICAN:
2990 lei
Doar 1 in stoc!