Librarie.Net foloseste cookies. Continuarea navigării presupune acordul dumneavoastră conform termenilor și condițiilor

Tchaikovsky: Symphonies Nos 1–3 / Valery Gergiev, London Symphony Orchestra

Cod produs: 305020
Artist(i): Piotr Ilich Tchaikovsky
Colectia: LSO Live
Casa de discuri: Barbican
Anul aparitiei: 2011
Stil: Clasica, Muzica, Diverse
Pret: 49.90 lei
Disponibilitate: in stoc
Livrare estimativă: 3 zile

» modalitati transport
» info disponibilitate si retur
» formular contact
Following his acclaimed Mariinsky DVD of the final three symphonies, Valery Gergiev conducts outstanding performances of the earlier works with the LSO.

Tchaikovsky's early symphonies are full of rich expressive melodies – something for which he had a natural talent. They contain influences of Russian nationalism and folk tunes, particularly in the Second Symphony ('Little Russian') and the First, which hints at a Russian landscape. The choreographer George Balanchine exploited the dance-like nature of the Third Symphony by using it as the basis for the final part of his ballet masterpiece, Jewels.

Alte albume muzicale de PIOTR ILICH TCHAIKOVSKY:
Alte albume muzicale din colectia LSO LIVE:
Alte albume muzicale din aceeasi categorie:
Alte albume muzicale de la CASA DE DISCURI EUROSTAR:

Pret: 20.00 lei
Doar 1 in stoc!

Pret: 15.00 lei

Pret: 19.99 lei
Doar 3 in stoc!

Pret: 15.00 lei

Pret: 15.00 lei