Librarie.Net foloseste cookies. Continuarea navigării presupune acordul dumneavoastră conform termenilor și condițiilorASCUNDE NOTA
CONT CLIENT
Cărți Manuale Jucării Diverse Promoții Info
Promoții

CONSILIERE SI ORIENTARE. Ghid de educatie pentru cariera. ACTIVITATI pentru clasele I-IV

Pret: 4200 lei
Disponibilitate: in stoc
Livrare estimativă: 2 zile

» modalitati transport
» info disponibilitate si retur
» formular contact
Utilizate împreună, Manualul şi Culegerile asigură profesorului-consilier o eficienţă maximă în rolul său de mediator în discuţiile cu elevii şi în organizarea activităţilor propriu-zise.

Culegerea reprezintă partea aplicativă a temelor abordate în manualul Consiliere şi Orientare. Ghid de educaţie pentru carieră.
Ghidul este organizat în 2 părţi. Partea I cuprinde Activităţile structurate în capitole corespunzătoare celor 6 capitole cuprinse în partea teoretică: Autocunoaştere şi dezvoltare persona-lă/Comunicare şi relaţionare interpersonală/Managementul infor-maţiilor şi al învăţării/Planificarea carierei/Educaţia antreprenoria-lă/Stil de viată.
în partea stângă a fiecărei pagini, se găseşte o grilă de corespondenţă, în care sunt indicate capitolul şi pagina din manualul teoretic, cărora le corespund activităţile respective, precum şi nivelul de clase pentru care este recomandată fiecare activitate. în descrierea detaliată a Activităţilor sunt specificate: obiectivele, durata activităţii, materialele necesare, etapele de desfăşurare, sugestii pentru discuţiile cu elevii şi criterii de evaluare a atingerii obiectivelor. Secţiunea Discuţii oferă sugestii de teme relevante în discuţia cu elevii iar De urmărit este o secţiune alcătuită din repere orientative pentru professor, prin care el se poate asigura de îndeplinirea obiectivului activităţii.
Partea a II-a cuprinde Fişe de lucru. Acestea pot fi fotocopiate pentru a fi distribuite elevilor, care, astfel, sunt ajutaţi să-şi întocmească un portofoliu personal, pe baza căruia îşi vor putea evalua şi reevalua cunoştinţele şi abilităţile necesare pentru deciziile de viaţă şi carieră.

Alte carti comandate impreuna cu CONSILIERE SI ORIENTARE. GHID DE EDUCATIE PENTRU CARIERA. ACTIVITATI PENTRU CLASELE I-IV:
24%
© 2021 LIBRARIE.NET SRL