Librarie.Net foloseste cookies. Continuarea navigării presupune acordul dumneavoastră conform termenilor și condițiilorASCUNDE NOTA
CONT CLIENT
Ξ Produse Ξ Promoții Info
Lumea Dinozaurilor 3 (Monştrii mărilor, Balenele - Înapoi în ocean)
Pret: 6600 lei
Disponibilitate: in stoc furnizor
Livrare estimativă: 30 zile

» modalitati transport
» info disponibilitate si retur
» formular contact
Lumea Dinozaurilor 3 (Monştrii mărilor, Balenele - Înapoi în ocean)
"Monştrii mărilor
Pe vremea când dinozaurii dominau pământul, caracatiţele gigant, rechini de 6 metri lungime, crocodilii şi şerpii de mare guvernau mările. Ţărmurile liniştite ale oceanelor ascund o lume subacvatică cu un trecut violent şi înfricoşător. Adâncimile acestea au fost odată străbătute de monştrii în carne şi oase care apoi au dispărut, lăsând în urmă dovezi uimitoare ale existentei lor.
Astăzi, paleontologii descoperă amănunte senzaţionale despre monştrii misterioşi care colindau pe vremuri mările.
Balenele - înapoi în ocean
Acum 50 de milioane de ani, o creatură flămândă, asemenea unui lup, a descoperit că apa e mult mai primitoare decât pământul. Aceasta a fost clipa când a inceput una dintre cele mai ciudate poveşti din întreaga istorie a vieţii pe pământ, odiseea unui mamifer şi a reîntoarcerii lui în mediul acvatic. Ştiinţa este încă în stadiul de început în acest domeniu, descoperind încetul cu încetul elementele lipsă în cazul acestei ciudate întoarceri către pântecele evoluţionar. ""Paleoworld"" urmăreşte evoluţia unora dintre cele mai iubite creaturi ale apelor: balenele, delfinii, focile, etc."

Format: DVD

Alte diverse de la EURODIDACTICA:
33400 lei
Stoc furnizor
19500 lei
Stoc furnizor
© 2021 LIBRARIE.NET SRL