Librarie.Net foloseste cookies. Continuarea navigării presupune acordul dumneavoastră conform termenilor și condițiilor
Tel: 0351.139.915 ∣ CONT CLIENTCONTACTINFO
0 produse
COS CUMPARATURI

Afiliere la LIBRARIE.NET

LIBRARIE.net va ofera posibilitatea sa castigati bani din recomandarea produselor noastre prin intermediul site-urilor dumneavoastra.

Fiind unul dintre primele sisteme de afiliere din Romania, programul nostru asigura venituri sigure si constante, deoarece produsul principal pe care il vindem noi este in acelasi timp cel mai vandabil produs de pe web, mai ales in timp de criza: cartea.

Comisionele care le oferim sunt de doua tipuri

Pentru a va convinge, va garantam toata seriozitatea noastra in desfasurarea acestui program prin stabilirea colaborarii noastre pe baza unui contract de afiliere.

Pentru o descriere sub forma de intrebari si raspunsuri a conditiilor de colaborare, va invitam in pagina "Intrebari si raspunsuri".

Pentru a va inscrie, trebuie sa creati un cont de afiliat. Introduceti in formularul de mai jos adresa dumneavoastra de email, site-urile cu care vreti sa participati si dupa ce vom vizita site-ul/site-urile dumneavoastra si le vom accepta in sistem, veti primi un email cu parola, iar apoi veti putea accesa sectiunea de administrare.

MENTIUNI

Inregistrare afiliati
Email:
Cod  validare:
  Am citit contractul de afiliere, sunt de acord cu toate clauzele. Ma angajez sa il completez si sa il trimit prin posta.
 

Login afiliati
Email:
Parola:
 

Resetare parola
Email:
 
© 2018 LIBRARIE.NET SRL