LOGIN | CONTACT | INFO
Coș de cumpărături
0 produse
COS CUMPARATURI

CONTABILITATEA UNITATII ECONOMICE. Caiet de lucru pentru clasa a X-a

Editura: CD Press
Anul aparitiei: 2013
Nr. pagini: 72 pagini
ISBN: 9786065281806
Clasa: a 10-a
Disponibilitate:  in stoc
Preţ de listă:  14,99 LEI
Preţul nostru:  12,00 LEI
Economisiţi:  2,99 LEI (20%)

Descriere

Caietul de lucru Contabilitatea unităţii economice se adresează elevilor din clasa a X-a, filiera tehnologică, profilul Servicii şi are ca scop formarea unei gândiri economice prin înţelegerea, însuşirea şi aplicarea cunoştinţelor în acest domeniu.

Acest auxiliar curricular este un material didactic care vine în sprijinul cadrelor didactice şi al elevilor şi respectă Standardul de pregătire profesională şi curriculumul în vigoare aprobat de MEN pentru clasa a X-a, Profilul Servicii, Domeniul pregătirii de bază Comerţ.

Caietul este structurat pe trei părţi:

Partea I – cuprinde fişe de documentare în care conţinuturile ştiinţifice sunt structurate şi bine organizate, sprijinind activitatea de predare-învăţare.

Partea a II-a – conţine fişe de lucru a căror rezolvare permite atingerea competenţelor profesionale pe baza criteriilor de performanţă, în condiţiile de aplicabilitate descrise de standardele de pregătire profesională.

Partea a III-a cuprinde teste de evaluare a cunoştinţelor.

Caietul mai conţine:

PLANUL DE CONTURI GENERAL ŞI FUNCŢIILE CONTABILE ALE CONTURILOR, CONFORM OMFP 3055/2009 MODIFICAT ŞI DIRECTIVEI A IV-A A UNIUNII EUROPENE (Actualizarea este făcută în data de 18.12.2012)