LOGIN | CONTACT | INFO
Coș de cumpărături
0 produse
COS CUMPARATURI

Semiologie medicala pentru asistenti medicali

Autor(i): Monica Moldoveanu
Editura: All
Colectia: ALL MEDICALL
Anul aparitiei: 2011
Nr. pagini: 223 pagini
ISBN: 9786065870123
Disponibilitate:  in stoc
Preţ de listă:  29,90 LEI
Preţul nostru:  17,94 LEI
Economisiţi:  11,96 LEI (40%)

Descriere


    Semiologia este piatra fundamentala a diagnosticului. Informatiile anamnestice orienteaza, datele clinice fundamenteaza, iar datele de laborator confirma diagnosticul.

    Cursul de semiologie medicala isi propune sa inarmeze asistentul medical cu metode si tehnici de examinare a pacientului si, in acelasi timp, cu mijloace si cai de a descoperi semnele si simptomele si a le interpreta in mod corespunzator cu scopul de a aprecia corect si rapid diagnosticul clinic pentru a interveni eficient in sprijinul redobandirii/ameliorarii sanatatii pacientului. Este structurat in trei capitole: (1) Utilizarea terminologiei medicale in efectuarea anamnezei; (2) Modificarile observate de asistenta medicala la inspectia generala si (3) Manifestari cauzate de diferite afectiuni. La sfarsit, exista o sectiune de teste pentru evaluarea cunostintelor.

    Datorita nevoii permanente de cunoastere si perfectionare a asistentului medical, ca si a tuturor profesionistilor din domeniul sanatatii, aceasta carte este extrem de utila elevilor scolilor sanitare postliceale.