Cont client | Contact | Info
Coș de cumpărături
0 produse
COS CUMPARATURI
Carti Jucarii Filme Muzica Diverse VINURI PROMOTII ANTICARIAT
|
|
|
|
|
PISICI.CUNOASTEREA, RECUNOASTEREA SI CRESTEREA CELOR MAI CUNOSCUTE RASE DE PISICI DIN LUME

PISICI.CUNOASTEREA, RECUNOASTEREA SI CRESTEREA CELOR MAI CUNOSCUTE RASE DE PISICI DIN LUME

Editura: ALL
Colectia: GHID COMPLET ALL
Nr. pagini: 256 pagini
Tip coperta: tare
Produsul nu poate fi comandat:
stoc epuizat!

Descriere

- UN GHID COMPLET PENTRU CUNOSTEREA, RECUNOASTEREA SI CRESTEREA TUTUROR RASELOR SELECTIONATE DE PISICI;
- 43 DE RASE SI ALTE 200 DE VARIETATI DESCRISE: ISTORIE, STANDARDE OFICIALE, CARACTERE, CULORI ALE BLANII, INGRIJIREA NECESARA;
- 300 DE FOTOGRAFII COLOR.
Ultimul sosit in randul animalelor domestice, pisica a reusit, in scurta vreme, sa ameninte chiar locul cainelui in preajma omului, aproape acaparand afectiunea acestuia. Calineriile ei, destoinicia la vanatoarea de soareci, prezenta discreta, semn al personalitatii si al independentei acestui animal, si, nu in ultimul rand, aspectul ei placut ne fac, pe cei mai multi dintre noi, sa credem ca pisica este un animal destul de comod noua, putin pretentios in ingrijire si crestere. Dar oare chiar asa sa fie?

Rod al colaborarii dintre doua angajate iubitoare de animale  Alexa Capra, semnatara, in principalele periodice italiene, a numeroase articole de specialitate, tratand evolutia si comportamentul animalelor de companie, cu activitate si in domeniul dresajului si al educarii canine, lector, in cursul anului 1996, in cadrul seminarului I meccanismi della domesticazione (Mecanismele domesticirii), preluand ulterior conducerea cursului de stiinte biologice al Universitatii din Alessandria, autoare a mai multor lucrari de profil:Guida pratica al comportamento del cane (Ghid practic al comportamentului cainelui), Guida pratica al comportamento del cavalo (Ghid practic al comportamentului calului) si Guida pratica al comportamento del gatto (Ghid practic al comportamentului pisicii), toate publicate la editura De Agostini, si Daniele Robotti, fotograf, colaborator, din anul 1991, al principalelor periodice italiene si straine tratand tematica animalelor domestice, specializata, din anul 1994, in activitati destinate studiului si cresterii raselor domestice, cu deosebire in directia comportamentului pisicilor, al cainilor si al cailor, autoare a fotografiilor care ilustreaza volumele publicate de Alexa Capra  ghidul, o adevarata enciclopedie a neamului pisicesc, dezleaga tainele comportamentului acestor feline, trecand in revista caracteristicile lor morfologice, cele care au facut obiectul selectiei practicate de om si al diferentierii in rase, precum si trasaturile lor comportamentale, indiferent ca apartin ramurii de streasina, comune, sau celei rasate.
Dictionarul propus de cele doua autoare debuteaza cu sectiunea dedicata originilor pisicii, drumului parcurs pana la intrarea ei in viata omului, ca si anatomiei si fiziologiei acestui animal. Partea a doua a lucrarii, de amploare, detaliaza, in cazul fiecarei rase, istoricul, standardul oficial, caracterul si culorile, oferind totodata suma de sfaturi de care orice stapan trebuie sa tina seama in ingrijire si crestere.
Anexele ghidului cuprind esentialul despre convietuirea om-pisica, insistand asupra aspectelor comportamentului animalului: joaca, miscarea, somnul, teritorialitatea. Nu sunt omise nici sfaturile utile in educarea pisicii, in asigurarea unei alimentatii adecvate sau in prezervarea starii ei de sanatate. Volumul este completat de un glosar, o bibliografie si o selectie informativa, a celor mai renumite asociatii de protectie a pisicilor.

ISBN: 973-8171-08-3

Alte carti comandate impreuna cu PISICI.CUNOASTEREA, RECUNOASTEREA SI CRESTEREA CELOR MAI CUNOSCUTE RASE DE PISICI DIN LUME:

Alte produse din colectia GHID COMPLET ALL:

59,90 47,90 lei

Alte carti din categoria CAINI SI PISICI:

PROMOŢII
Catalogul lunii Ianuarie
Grupul Editorial Corint reducere 50%
Editura All * 50% Reducere * Selectie de titluri
Editura Rao 50% reducere
Lichidare stocuri * reduceri maxime
La multi ani 2015
Colectiile pe care ti le doresti in biblioteca ta, acum cu reducere de minim 50%!
Grupul de Edituri Univers Enciclopedic Gold, Univers Enciclopedic, Enciclopedica
Editura POLIROM * carti la 9,99 lei
Best Deal
LICHIDARE STOCURI