Cont client | Contact | Info
Coș de cumpărături
0 produse
COS CUMPARATURI
Carti Jucarii Filme Muzica Diverse VINURI PROMOTII ANTICARIAT
|
|
|
|
|
Principiile marketingului, editia a 4-a

Principiile marketingului, editia a 4-a

Autor(i): Philip Kotler
Editura: Teora
Anul aparitiei: 2008
Nr. pagini: 1088 pagini
Tip coperta: tare
ISBN: 6083
Produsul nu poate fi comandat:
stoc epuizat!

Descriere

Despre autori
Philip Kotler si Gary Armstrong formeaza una dintre cele mai competente echipe de autori pentru realizarea unui manual introductiv de marketing. Domnul profesor Kotler este una dintre autoritatile de frunte ale lumii in materie de marketing. Domnul profesor Armstrong este un cadru universitar distins cu multe premii, care preda in fata studentilor la facultati de economie a afacerilor. Impreuna, cei doi reusesc sa faca din universul complex al marketingului o experienta practica, accesibila si extrem de interesanta.
Un mesaj din partea autorilor cartii
Iata o noua editie a Principiilor marketingului! Noi, autorii, ne straduim sa va aducem cu fiecare noua editie a cartii cele mai recente si mai prestigioase perspective ideatice asupra fascinantului univers al marketingului. In debutul editiei de fata, am vrea sa zabovim o clipa pentru a va multumi, dumneavoastra si celorlalte milioane de studenti si profesori care au folosit acest manual de-a lungul anilor. Fara dumneavoastra, n-ar fi putut deveni niciodata best-seller-ul cu care ne putem mandri astazi! Va multumim!
Scopul pe care l-am urmarit cu aceasta noua editie a fost acela de a va oferi mai multa putere elocventa. Inainte de a porni "la drum", am vrea sa va explicam pe scurt ce intelegem prin notiunea de "editie mai elocventa". In primul rand, aceasta noua editie porneste de la o tema elocventa: marketingul este stiinta si arta de a crea si gestiona relatii profitabile cu clientii. Marketerii insa nu pot face acest lucru singuri, ci trebuie sa stie si cum sa intretina relatii bune cu partenerii din interiorul si exteriorul firmei, lucrand impreuna pentru a intra in conexiune cu clientii. In aceasta noua editie vom defini mai intai cadrul conceptual al crearii relatiilor cu clientii si partenerii, in materia primelor doua capitole, dezvoltand apoi diversele aspecte ale acestei tematici in toate celelalte capitole ale cartii.
Pe langa cadrul conceptual consolidat al relatiilor cu clientii, am pus accent si pe alte trei tematici elocvente. In primul rand, vom trata mai pe larg tema crearii unor marci puternice si a unui capital de piata al marcii. La urma urmei, relatiile profitabile cu clientii se cladesc pe existenta unor marci puternice. Mai departe, subliniem importanta desfasurarii unui marketing responsabil social peste tot in lume. Pe masura ce distantele devin tot mai mici intre oameni si locuri, marketerii trebuie sa se arate tot mai buni in a-si promova marcile la nivel global si in moduri care sa fie responsabile social peste tot in lume. In fine, ne-am ingrijit sa va oferim ultimele noutati in materie de valorificare a tehnologiei de marketing in noua era digitala. Am adaugat un capitol nou, "Marketingul in era digitala", precum si un volum considerabil de informatii noi despre inovatii digitale in toate capitolele cartii.

PROMOŢII
Catalogul lunii Februarie
Editura All * 50% Reducere * Selectie de titluri
Editura Rao 50% reducere
Lichidare stocuri * reduceri maxime
Grupul de Edituri Univers Enciclopedic Gold, Univers Enciclopedic, Enciclopedica
Colectiile pe care ti le doresti in biblioteca ta, acum cu reducere de minim 50%!
Editura Litera 40% reducere
Editura POLIROM * carti la 9,99 lei
Best Deal
Editura BusinessTech * 40% Reducere
LICHIDARE STOCURI