Cont client | Contact | Info
Coș de cumpărături
0 produse
COS CUMPARATURI
Carti Jucarii Filme Muzica Diverse VINURI PROMOTII ANTICARIAT
|
|
|
|
|
Agenda Medicala 2012 - Editia de buzunar

Agenda Medicala 2012 - Editia de buzunar

Editura: Medicala
Anul aparitiei: 2012
Nr. pagini: 970 pagini
Tip coperta: tare
Disponibilitate:  in stoc
Preţ de listă:  65,40 LEI
Preţul nostru:  45,80 LEI
Economisiţi:  19,60 LEI (30%)
Modalitati de transport:
• 11,90 lei - prin Posta Romana sau Cargus
• 13,90 lei - prin Fan Curier
• gratuit de la 150 lei - Posta Romana

Descriere

Prezentare: Editia de buzunar a Agendei Medicale 2012, reactualizata si imbunatatita fata de cea precedenta, cuprinde: aparitiile noilor medicamente inregistrate si intrate in uzul curent in ultima perioada, evidentiate cu denumirile comerciale, si monografiile aferente la denumirea comuna internationala (DCI) corespunzatoare; monografii generale, specifice DCI, in ordine alfabetica, aprobate si utilizate oficial in România; denumiri comerciale de medicamente ale diversilor producatori corespunzatoare fiecarei DCI; date esentiale necesare informarii rapide asupra unui medicament (DCI; denumire comerciala, producator; actiuni farmacologice, indicatii; doze; contraindicatii; reactii adverse; precautii); indicatii asupra modului de prescriere conform Nomenclatorului de Medicamente si produse biologice de uz uman elaborat de Agentia Nationala de Medicamente; reactualizari de ultima ora privitoare la medicamentele intrate in uz in România. La final, editia prezinta o sectiune deosebit de utila – Indexul medicamentelor pe grupe de afectiuni si actiune terapeutica., care cuprinde clasificarea terapeutica a medicamentelor.

Cuprins: Ce va ofera Agenda Medicala 2012. Ghid de utilizare a Agendei Medicale 2012. Lista prescurtari. Index general. Monografii ale medicamentelor in ordinea DCI (Denumirea Comuna Internationala). Combinatii. Diverse. Preparate si substituenti de sânge. Produse biologice de uz uman (vaccinuri, seruri, imunomodulatori). Produse pentru dializa. Clasificarea terapeutica a medicamentelor. Producatori si reprezentante ale firmelor straine de medicamente.

Adresabilitate: Medici de toate specialitatile, farmacisti, farmacologi, medici rezidenti si studenti in medicina si farmacie, publicul larg.

PROMOŢII
Catalogul lunii Ianuarie
Grupul Editorial Corint reducere 50%
Editura All * 50% Reducere * Selectie de titluri
Editura Rao 50% reducere
Lichidare stocuri * reduceri maxime
La multi ani 2015
Colectiile pe care ti le doresti in biblioteca ta, acum cu reducere de minim 50%!
Grupul de Edituri Univers Enciclopedic Gold, Univers Enciclopedic, Enciclopedica
Editura POLIROM * carti la 9,99 lei
Best Deal
LICHIDARE STOCURI